Toen ik zwanger was, ging ik rondom de vierde/vijfde maand helemaal los. Ik heb me helemaal gek gekocht aan kleertjes voor Lotte. En de keuze is zo enorm groot. Nooit geweten dat ik ooit een babyformaat zonnebril zou kopen. Waarom? Omdat het de ogen van je kindje beschermt tegen de UV-straling natuurlijk. Maar toch vooral omdat ie heel cool is. Met een handig elastieken band zodat het niet kan afvallen. Ik kocht deze bij Klein Beginnen in Rotterdam.

Echt een geweldige winkel. Ik heb ik weet niet hoe vaak staan kwijlen voor de etalage wanneer een van mijn vriendinnen in verwachting was, en nu mocht ik gewoon zelf naar binnen om te shoppen voor mijn kleine. Klein Beginnen heeft niet alleen kleding van verschillende merken, maar ook allerlei handige producten voor tijdens de zwangerschap. Ook kun je hier mooie meubels scoren voor de babykamer.

Waar ik ook graag kom is Coccinelle, al blijft het vaak toch meer bij kijken. Zo leuk zoals deze winkel is opgezet. Je voelt je een beetje vip wanneer je hier loopt. Maar het is ook erg duur. Al kon dat Ralph Lauren babyjurkje er dan wel weer vanaf 😛

Verder natuurlijk Prenatal. Ik ga meestal naar die van Reijerwaard. Dat is een grote zaak, en je kunt er bovendien makkelijk parkeren. Bij Prenatal vind je wel wat meer standaard dingen op kledinggebied, maar wel hebben ze vaak leuke kortingen. Dus het is altijd de moeite waard om even te kijken. Van de zomer nog een ontzettend leuk jurkje met Hawaii print gevonden voor Lotte.

En als laatste noem ik hier de Wibra. Ja, echt waar. Wibra heeft ontzettend leuke kleertjes en spulletjes voor je baby, tegen hele leuke prijzen. Hier kun je helemaal losgaan.

Heb je zelf nog leuke tips voor het kopen van babykleding? Laat mij dit dan weten. Ik deel het graag hier op mijn blog!

De leukste babykleding winkels in Rotterdam

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *