Als thuiszorgwinkel bieden wij een indrukwekkend assortiment hulpmiddelen voor jong en oud. Naast producten die het leven met een ziekte, ouderdom of handicap zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken, hebben wij ook vele artikelen voor moeder en kind. In onze winkel en webshop vindt u een diversiteit aan borstkolven, flesjes, spenen en kraamartikelen die handig of prettig zijn tijdens het eerste levensjaar van uw baby.

Onze professionele medewerkers zijn op de hoogte van de vele, nieuwste mogelijkheden en geven u graag nuttig en betrouwbaar advies. Onderstaand een greep uit ons aanbod.

Ondersteuning tijdens de zwangerschap

Het dragen van een zwangerschapsband als u in verwachting bent is bijzonder comfortabel en ontziet de lage rug en de buik.

Helaas komen bekkeninstabiliteit of rugklachten regelmatig voor tijdens een zwangerschap. Een bekkenband geeft ondersteuning aan de gewrichten en vermindert de spanning en geeft verlichting. Bovendien zorgt de band voor een ideale lichaamshouding. Is er sprake van bekkeninstabiliteit, dan zijn hiervoor speciale bekkenbanden in verschillende maten.

Voorbereiden op een onbezorgde bevalling

Wanneer u thuis gaat bevallen is het verplicht uw bed te verhogen. De reden hiervan is dat de kraamhulp u dan makkelijker kan verzorgen en dat u zelf met minder inspanning in en uit bed kunt stappen. Het verhogen van een bed is eenvoudig op te lossen door bedverhogers. Deze zgn. klossen kunt u onder de poten van het bed plaatsen.
Uiteraard dient uw kinderkamer ruim op tijd klaar te zijn. Een belangrijk onderdeel is het matras voor het babybedje. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij koudschuim matrasjes in verschillende afmetingen. Koudschuim is een comfortabel materiaal dat bovendien goed ventileert. De matrasjes kunnen op beide zijden worden beslapen. De afneembare hoes kan gewoon in de wasmachine.

Borstvoeding of flesvoeding

Voordat u gaat bevallen moet er een keuze gemaakt worden tussen moedermelk of flesvoeding. De meeste moeders kiezen voor het geven van borstvoeding. Moedermelk wordt ook wel het ‘vloeibare goud’ genoemd. Het is de meest volmaakte voeding voor baby’s tot 6 maanden.
Wilt u een dagje op pad, een avondje uit of zit uw zwangerschapsverlof erop, dan kan uw kostbare moedermelk opgevangen worden door middel van een borstkolf. De Totale Zorgwinkel heeft een assortiment borstkolven van het topmerk Medela. Ook flesjes, spenen, een koeltas en bijvoorbeeld invrieszakjes van dit kwaliteitsmerk zijn voorradig in onze thuiszorgwinkel, evenals talloze accessoires.

Genieten van de kraamtijd

De kraamtijd is een periode van puur genieten van uw newborn. Vraag een willekeurige moeder wat de mooiste herinnering aan haar kraamtijd is, en u zult meestal als antwoord ‘het geven van borstvoeding’ krijgen. Dit intieme moment tussen moeder en kind wordt extra ontspannen met een hoefijzerkussen van Theraline. Deze kussens worden ook wel voedingskussens genoemd. Zowel uw baby als uzelf kunt hiermee een ontspannen houding aannemen tijdens de borstvoeding. Het kussen is gemaakt van zacht materiaal, is hyperallergeen en kan vele vormen aannemen. Kussen en hoes kunnen in de wasmachine worden gereinigd.
Talloze artikelen, zoals een oorthermometer, tepelbeschermers, een babyweegschaal of spenen met een bijzondere eigenschap, passeren de revue in onze thuiszorgwinkel in Neede.

Kraamartikelen online bestellen

In onze thuiszorgwinkel in Neede vindt u allerlei artikelen voor gemak en comfort, geschikt voor, tijdens of na de bevalling. Heeft u geen tijd om ons in Neede te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van onze webshop. Wij verzenden uw bestelling boven de € 35,- gratis binnen uiterlijk 3 werkdagen. Voldoet het artikel niet aan uw verwachtingen, dan kunt u het binnen 14 dagen retourneren.
Mocht u vragen hebben over een bepaald artikel of bent u op zoek naar een kraamartikel wat niet in onze webshop voorkomt, bel ons dan gerust. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en kunnen u ongetwijfeld verder op weg brengen.
Onze helpdesk is bereikbaar onder telefoonnummer 0545-296368. E-mailen kan via info@totalezorgwinkel.nl.

De kraamkamer van de Totale Zorgwinkel

Post navigation


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *